maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 5. luukku: Pennun joululahjatoiveet"Mä en oo ihan varma et mikä tää joulu oikeen on. Mulle puettiin joulukuviin joku ihme punanen lakki päähän ja en saanu repii lampaan taljaa vaik se laitenniin mun alle. Oon vaan kuullu et jouluna saa lahjoja ja syödä paljon kaikkee hyvää. Kuulostaa aika täydelliseltä jos multa kysytään!

Mä toivoisin joululahjaks paljon possunkorvia. Ja mieluiten mahollisimman isoja sellasia. Sellasia vähintään pupen kokosia, noi nykyset on niin kauheen pieniä. Haluisin niitä niin monta, et voisin saada aina joka päivä ainaki kolme. Yhestä tulee vaan paha mieli.

Ja sit mä haluisin sellasen ison pallon. Mulla on nyt vaan noita pieniä vihreitä ja ne häviää aina. Olis tosi kiva jos mä saisin sellasen ison mustavalkosen pallon mikä niillä pojilla tossa puistossa kesällä oli. Semmonen olis tosi hieno!

Ja ainiin muistatko mami ku käytiin viime viikolla siellä Mustissa ja Mirrissä? Siellä oli sellanen jätti-iso luu mitä yritin jo sillon sulle näyttää et voitasko ostaa. Jos mä sen saisin joululahjaks? Se missä oli se iso rusetti siinä ympärillä, oli tosi herkullisen tuoksunen ja toooooosi iso!

Mä kans kuulin ku sä joskus puhuit jostain takista? Mä oletan et se on joku sellanen samanlainen ku Goldin takit, tai ainaki sä aina sanot et sille pitää vielä laittaa takki päälle ku heität sen selkään sellasen ison peiton näkösen jutun. Sellanen vois kyl olla ihan kiva, Vilillä on tosi kiva se sen takki! Se sano et sen kans ei palellu. Ja vaik mä nyt oonki aika kova jätkä enkä yleensä palele, on pakko myöntää et välillä tallireissuilla tulee vähän vilu ku siellä kestää aina nii kauan. 

Toivoisin kans joululahjaks paljon metsälenkkejä. Siellä on aina niin kivaa juosta ja hyppiä vapaana! 

Voikohan joululahjaks toivoo myös rapsutuksia ja kavereita? Mun mielestä ne on maailman parhaita! Paljon rapsutuksia ja kavereita. Tosi paljon!

Mami sano et mulla muka on jo ihan liikaa leluja... Eli en saa toivoa enempää leluja. Mut mä haluisin kyl silti jotain uusia leluja. Vähän kyllästyttää nää nykyset. 

Oho, nyt mami tulee ja sanoo et pitää lopettaa, mukamas liian pitkä lista. Ei saa olla kiittämätön, mitähän se meinaa? Nomut, törmäillään!

- Ludo"

2 kommenttia:

  1. Mahtava pikku-Ludo! Meidän Pörri taitaa toivoa vähän samanlaisia asioita, varsinkin possunkorvat on kovassa huudossa. Niitä se tosin sai viimeksi ihan pikkupentuna, Ludon ikäisenä. Vapaana oleminen ja aukko pihaa kiertävässä aidassa voisi olla aika kova juttu sen mielestä... Paljon luita ja uusi hirvensorkka voisi olla myös plussan puolella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuntuisi että noita joululahjatoiveita olis vaikka kolmen a4:sen verran jos herra sais toivoa ihan mitä vaan! :D

      Poista