lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 24. luukku: HYVÄÄ JOULUA!

Nyt täytyy kyllä myöntää että joulukiireet yllätti mut aivan täysin ja siitä syystä muutama luukku jäi julkaisematta. Ympätään puuttumaan jääneiden luukkujen kunniaksi tähän viimeiseen luukkuun oikein mojova joululahjaylläri!

Ensinnäkin julki aivan ihania kuvia joita Petra kävi meistä napsimassa. Toivottiin oikein ihanaa kuuraista talvikeliä, joka harmillisesti ei ollut aivan sitä mitä se muutaman päivää aikaisemmin oli ollut. Onneksi lopputulos oli kuitenkin riittävän talvinen ja pakkaspirtsakka, ja ponikin käyttäytyi kerrankin kokeneen valokuvamallin elkein ♥

Petra tarjoaa joululahjana mahdollisuuden varata valokuvauksen -15% alennuksella! Koodilla KULTAHIPPUJA saat siis valokuvauksen loppusummasta -15%! Nyt, jos joskus kannattaa varata oikean ammattilaisen kuvaus. Petra saa loihdittua tilanteesta kuin tilanteesta aivan upeita kuvia; mekään ei aina ponin kanssa olla esiinnytty täysin eduksemme ja silti lopputulos on aina yhtä yllättävä!

Klikkaile siis itsesi osoitteeseen http://hestafoto.com ja varaile valokuvaustuokio rakkaimman silkkiturpasi kanssa! Tarjous voimassa 15.02.2017 asti. 


Tämän ihanan valokuvaustarjouksen lisäksi on Petra lahjoittanut blogiin arvottavaksi kaksi ihanaa seinäkalenteria! Kalenterissa on 12 toinen toistaan upeampaa hevoskuvaa joista osan toteuttamisessa allekirjoittanutkin on saanut olla mukana. On ollut ainutlaatuinen mahdollisuus seurata ammattilaista työssään ja nähdä vaikeissakin olosuhteissa luotu lopputulos.

Kuinka osallistut arvontaan?

 1. Kommentoi alle nimesi ja toimiva sähköpostiosoitteesi. 
 2. Kerro myös miten vietät joulua karvakorviesi kanssa!
 3. Rekisteröidy blogin lukijaksi joko Bloggerissa tai Bloglovinissa.
 4. Seuraa blogia Facebookissa ja/tai Instagramissa
 5. Muista jättää kommenttisi 31.01.2017 klo 23:59 mennessä. Arvonnan jälkeen voittajalle lähetetään sähköpostia, joten tarkista että sähköposti on varmasti oikea! Mikäli sähköpostiin ei vastata kahden päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja! 8 kommenttia:

 1. Janina Karhukorpi, janinakarhukorpi@gmail.com
  Valitettavasti itsellä ei mitään karvakorvia ole, mutta joulua vietämme perheen kesken hyvää ruokaa syöden ja yhdessä olellen. :)

  VastaaPoista
 2. Sallis Lindqvist, sallis.lindqvist@gmail.com

  Poniinin kanssa vietettiin jouluaattoa kaatosateessa - aamutallin (ruokinnat) ja siivoustouhujen lisäksi hain sen (pihattoponin) talliin syömään väkirehut päivällä ja muutaman porkkanankin se taisi extrana saada. Kissojen kanssa ollaan ilta makoiltu sängyssä - haluaisin kyllä omaksua niiin niiden asenteen elämään - siis nukkua ja syödä vaan stressaamatta liikoja.

  VastaaPoista
 3. Inka Pääkkönen
  inka.paakkonen@gmail.com
  Ei ole eläimiä mutta joulu menee perheen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, vautsi! Hyvää joulua:)

  VastaaPoista
 5. 1. Henni Hakala henni@hazydazy.net
  2. Me vietetään joulua mummolassa ja karvakorville on tietysti varattu omat paketit kuusen alle. :)
  3. Seuraan molemmissa
  4. Seuraan instagramissa

  VastaaPoista
 6. Vietettiin joulu kotona ja koira sai makoisia paketteja.kauniita kuvia ja upea kalenteri varmaan. Bloggerin kautta mukaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Vietettiin joulu kotona ja koira sai makoisia paketteja.kauniita kuvia ja upea kalenteri varmaan. Bloggerin kautta mukaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Meidän joulu vietettiin kotona, hevonen sai joulun kunniaksi herkkuporkkanoita ja pari pakettia. Tietysti myös rakas koirani sai osuutensa jouluhumusta, niin pakettien kuin "jouluherkkujenkin" muodossa. Sähköposti:

  kauraturvankanssa@gmail.com

  VastaaPoista