sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 18. luukku: Arvonta!

Neljännen adventtisunnuntain kunniaksi pistetään taas arvonta pystyyn! Tällä kertaa tarjolla on mahdollisuus ikuistaa rakkaimmat nelijalkaisesi ja itsesi pysyvään muistoon. Hertjekker.netin kanssa yhteistyössä arvonnan kohteena on lahjakortti ihanan Mirellan kuvattavaksi. Lahjakortti koskee 150km säteellä Tampereesta tehtäviä kuvauksia, jolloin kuvaus on kuvattavalle täysin ilmainen. Vaikka et sattuisikaan itse kyseiselle etäisyydelle, voit silti osallistua arvontaan. Tällöin saat ilmaiseksi kuvauksen, sekä matkakulut 150 kilometriltä. Yli meneviltä kilometreiltä veloitetaan kilometrikorvaus 0,20e/km karttapalvelun perusteella laskettuna.


Kuinka osallistut arvontaan?

 1. Kommentoi alle nimesi ja toimiva sähköpostiosoitteesi. 
 2. Perustele miksi juuri sinun tulisi voittaa lahjakortti valokuvaukseen ja minkälaisia kuvia tahtoisit otettavan.
 3. Rekisteröidy blogin lukijaksi joko Bloggerissa tai Bloglovinissa.
 4. Seuraa blogia Facebookissa ja/tai Instagramissa
 5. Muista jättää kommenttisi 23.12.2016 klo 21:00 mennessä. Arvonta suoritetaan heti osallistumisajan sulkeutumisen jälkeen. Mikäli sähköpostiin ei vastata kahden päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja! 

Alla muutama esimerkki minkälaisia kuvia lahjakortin saaja voi lempieläimestään teettää. Kuvat tältä viikolta ja kuvaajana luonnollisesti myös lahjakortin lahjoittanut Mirella Ruotsalainen (hertjekker.net).


16 kommenttia:

 1. Nelli Helin/helin.nelli@gmail.com

  Osaavan kuvaajan ottamat kuvat olisivat ihan huippuja siksi, että muuten rauhallisella tallilla itsenäisesti harrastellessa kuvaajaa löytyy harvoin seuraksi. Sitä paitsi varsinkin nuoren hevosen kasvuvaiheiden taltiointi ja päivä päivältä hidastuvan vanhan koiramuorin ikuistaminen olisivat tietenkin sellaisia asioita, joista saisi olla tulevaisuudessa onnellinen!

  VastaaPoista
 2. Anna Savolainen / anna.t.savolainen@gmail.com

  Olen jo pitkään haaveillut, että saisin oikeasti laadukkaita kuvia vuokraponistani (ja sen keväällä syntyvästä varsasta) muistoksi. Mirellan kuvia olen aina katsonut ihaillen, joten olisi tosi hienoa saada hänet kuvaamaan meitä :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ella Tikkanen, ella.tikkanen@windowslive.com

  Ensi keväänä saan toivottavasti valkolakin päähäni, joten olisi ihana saada laadukkaita ylioppilaskuvia meidän kahden suomenhevosen kanssa! Asumme sopivasti Tampereella, joten matkakaan ei olisi kovin pitkä :)

  VastaaPoista
 5. Linda Mäkäläinen / lindaaau@gmail.com

  Olen aina halunnut saada hyviä kuvia muistoksi ponistani :)

  VastaaPoista
 6. Sallis Lindqvist, sallis.lindqvist@gmail.com

  Kun itse on aina kameran takana, olisi kiva saada ponista (ja ehkä itsestäkin) kuvia jonkun taitavan ottamana. Toki meillä on usein joku ottanut kuvia mun kameralla, mutta jos sitä kameraa ei osaa käyttää, niin... Tulispahan ainakin kuvattua kunnolla kerrankin, ja ei tarvitsisi itse olla vähän väliä säätämässä kameraa jollekin muulle, tai juosta ponin perässä kamera kädessä.

  VastaaPoista
 7. 1. Henni Hakala / henni@hazydazy.net
  2. Olisi ihanaa saada huippulaatuisia kuvia omista karvakorvista, ja esim. vauhtikuvat eivät omalla antiikinaikaisella kamerallani onnistu ollenkaan, joten sellaisia olisi kiva saada!
  3. Seuraan molemmissa
  4. Seuraan instagramissa

  VastaaPoista
 8. Nella Suomi, nelllajosefiina@gmail.com

  Mulla on jo pitkään ollut haavena, että saisin ammattilaisen ottamia kuvia, kun ratsastan! Olisi huippua saada Mirellan ottamia kuvia musta ja vuokraponistani :) Poseerauskuviakin olisi kiva saada ja jostain onnistuneesta voisi teettää vaikka huoneeseen taulun.

  VastaaPoista
 9. Mukaan arvontaan. Ja meiän koirasta haluaisin kuvia. Asutaan kans ihan tampereen rajalla.. salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Anniina Gullans, anniina.gullans@gmail.com

  Mirellan piti tulla kuvaamaan meitä jo keväällä mutta säiden vuoksi se jäi. Olisi kiva saada kunnon talvisia kuvia hepasta kun sitä tulee nykyään niin harvoin kuvattua :D

  Seuraan Facebookissa ja muistaakseni Instassakin.

  VastaaPoista
 11. Kiira Käyhkö, kiira.kayhko@gmail.com

  Kodan kanssa asustellaan Tampereella, joten kuvaus kävisi kätevästi. Vaikka itse paljon Kodaa kuvailenkin, olen vielä tosi aloittelija kuvaushommissa ja usein kuvaussession päätöksenä onkin tuskailu epäonnistuneita kuvia selaillessa. Opiskelijana (ja koiranomistajana) rahaa ei ole hirveästi ylimääräistä ja vaikka olenkin jo pitkään haaveillut, että veisin Kodan ammattilaiselle kuvattavaksi, on se jäänyt taloudellisista syistä toistaiseksi tekemättä.

  Olen lukijana Bloggerissa, seuraan Instagramissa ja Facebookissa :)

  VastaaPoista
 12. Jenny Piittinen koiriamaalta@gmail.com

  Asustellaan maalla Tampereen naapurikaupungissa. Olisi ihana saada omista koirista jokin sellainen kuva, josta voisin taulun teettää. Olisi myös mieluisaa saada niistä kuva minun kanssani. Mahdollisimman paljon muistoja heistä, sillä kesällä menetin kaksi edellistä koiraani aivan liian aikaisin.

  Seuraan bloggerissa ja facebookissa :)

  VastaaPoista
 13. Siiri Jääskeläinen, siiri.jaaskelainen@wippies.fi
  Seuraan Bloggerissa, Facebookissa ja Instagramissa! :)
  En varmastikaan tässä erotu millään lailla perustelullani muista, mutta haluaisin ikuistaa kuviin parhaan ystäväni pellolla kirmaten ja elämästä nauttien <3 Aika on jokaisella täällä rajallinen, ja se on hirveän ikävää, kun sitä yhteistä aikaa ei osaa arvostaa, ennen kuin voi olla liian myöhäistä. Syksyllä luulin jo menettäväni tämän ihanan otuksen, mutta onneksi se parani ja odottaa minua edelleen tallissa <3 Kuvat auttavat muistamaan sitten vanhanakin, kun mieli saattaa unohtaa :')

  VastaaPoista
 14. Oona, oonakinnunen@gmail.com
  Seuraan bloggerissa ja instagramissa.
  Olen varmaan viimeiset kymmenen vuotta suunnitellut pyytäväni jonkun ammattilaisen kuvaamaan, aina se on kuitenkin jäänyt suunnittelun asteelle. Edellisen hevoseni kohdalla tämä jäi ikuiseksi haaveeksi, kun hevosesta tuli enkelihevonen, joten olisi mieletöntä saada toteutettua tämä haave nyt nykyisen hevosen kanssa.
  Haluaisin saada ikuistettua hevoseni kauniissa luonnossa, kauniina päivänä sekä itsekseen että minun kanssani. Myös koirani tahtoisin joihinkin kuviin mukaan, jos se onnistuisi. Parhaimmasta otoksesta tahtoisin ehdottomasti teettää taulunkin :)

  VastaaPoista
 15. Nea, neakaroliiina@gmail.com

  Olen jo muutaman vuoden haaveillut saavani ammmattikuvaajan ottamaan kuvia minusta ja hevosista yhdessä, mutta aina se on jonkun takia jäänyt. Haluaisin saada joko omasta hevosestani ja minusta jonkinlaisia yhteiskuvia tai sitten minusta yhdessä koko kolmen hevosen porukkamme kanssa. Tarkotus oli pyytää ammattikuvaaja jo silloin kuin koko laumamme oli kasassa, mutta tätä ei keretty toteuttamaan kun syksyllä poniporukan neljännestä jäsenestä tuli enkeliponi.

  Seuraan bloggerissa ja instagramissa :)

  VastaaPoista
 16. matildatuominen@gmail.com

  Olisi ihana saada ammattikuvaaja kuvaamaan itsestä ja ensimmäisestä omasta hevosestani kuvia. Olen aina kuvaajana itse,eikä meistä ole paljoa yhteiskuvia joka harmittaa! Muistot olisivat ihania :) Jos joku hyvä idea taianomaisista kuvista tulisi,lähtisin ehdottomasti mukaan erilaisiinkin ideoihin!

  Olen lukija ja seuraan blogia instagramissa :)

  VastaaPoista