sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Helmikuun aluevalmennus

Ja niin on taas yksi viikonloppu hurahtanut ohi aluevalmenusten merkeissä. Goldi oli tänä viikonloppuna isojen ponien kanssa samassa ryhmässä ja sekä tyttö, että poni vaikuttivat kovin tyytyväisiltä molempien päivien menoon. Hyppääminen on siis saanut taas sujuvuutta ja ponikin tuntuu pikkuhiljaa löytävän sen oman moottorinsa. Edelleen on tekemistä sopivan rytmin kanssa, mutta etenkin tänään se löytyi tytöiltä nopeasti ja Goldi reagoi pohkeeseen todella hyvin. Ponilla oli jopa sitä kauan kaivattua imua esteille, mikä näytti hieman yllättäneen Nellankin.


Nyt kun valmennukset tuntuu menevän kokoajan parempaan suuntaan, päätettiin käynnistää tyttöjen kisakausi vihdoin ensi viikonloppuna! Alkuun lähdetään turvallisesti liikkeelle tutuista 80- ja 90-luokista, ja pikkuhiljaa lähdetään siten katsomaan, jos nostettaisiin tavoitteita ja tähdättäisiin ponicupin 100-115-luokkiin. Goldi ei ole ollut missään kilpailuissa sitten viime syksyn HIHS Amateur Tourin, joten nyt haetaan vain mukavaa kokemusta ja starttia taas kisakauteen.

Tulevana lauantaiaamupäivänä meidät löytää siis Ratsastuskeskus Ainosta. Goldi on se keltainen poni, jonka ympärillä häärää kymmenen tiimiläistä halimassa, syöttämässä herkkuja ja rapsuttelemassa. Radalla se on se lentävä kerman värinen lihapulla. Jos satut olemaan lähimailla, saa meitä ilman muuta tulla moikkaamaan ja Goldia rapsuttelemaan!Postauksen kuvista kiitos Tiiti Talala, videot on ottanut Johanna! Itse unohdin lauantaina kameran kotiin ja tänään unohduin katsomoon seuraamaan valmennusta ja juoruamaan.. hehe hups!

2 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miksi annat tämän Nellan valmentautua ja kisata Goldilla kun itsekin voisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annan Nellan kilpailla ja valmentautua Goldilla siksi, että itse olen jo kaukana poni-ikäisestä, eikä täten ole mitään asiaa poniluokkiin, missä tahtoisin ponin kuitenkin kisaavan. Tämän lisäksi olen itse jänishousu, enkä varmaan selviäisi pyörtymättä edes radan portista sisään jos pitäisi itse kilpailla. Vaihtoehdot on siis joko Nellan (tai muun vaihtoehtoisen ratsastajan) kanssa kilpaileminen tai sitten poni ei kilpaile lainkaan - mielestäni ensin mainittu on kuitenkin tälle ponille se oikea ratkaisu :)

      Poista