tiistai 12. tammikuuta 2016

Uusi ilme ja blogiportaali

Tarkkaavaisimmat ovatkin varmaan jo huomanneet, että blogi on saanut uuden ilmeen!
Koska blogin edellinen ulkoasu oli niin hätäisten kyhäisty ja loppujen lopuksi omaan silmään erittäin ruma, oli pakko taiteilla uusi. Olen jo jonkin aikaa koittanut saada mieluista banneria aikaiseksi, mutta jostain syystä oma inspiraatio on ollut jossain kiven alla koko alkutalven. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja sainkin aikaiseksi oikein miellyttävän kyhelmän. Väreiksi valitsin tumman sinisen ja aniliininpunaisen, sillä niitä löytyy paljon myös meidän varusteista arkikäytössä. Samalla blogi sai pienen muutoksen nimeensä.

Mitäs mieltä te olette uudesta pohjasta ja bannerista (ja nimestä)?


Uuden ulkoasun myötä liityttiin myös Jalustin.netin blogiportaaliin! Olen meinannut liittyä jo useampaan otteeseen, mutta koska blogi on vielä suhteellisen tuore, tahdoin varmistua itsekin ensin siitä, että blogin kirjoittaminen aktiivisesti luonnistuu ja tuntuu oikeasti hyvältä. Nyt ollaan jo kuitenkin vajaa kolme kuukautta porskutettu eteenpäin ja edelleen löytyy inspiraatiota jakaa arkea teidän kanssanne, joten uskaltauduin painamaan lähetä-nappia ja liittyä meidän ensimmäiseen portaaliin. 

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan! :)
  Eveliina // Jalustin.net

  VastaaPoista
 2. Tää ulkoasu on kiva! Kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs. :)
  -Siiri, Siirin blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksinkertaisuus on meidän juttu. :) Vähän mietin alkuun tuota aniliininpunaisen ja tummansinisen yhdistelmää, mut ei siitä onneksi tullut niin ällö kun pelkäsin! :D

   Poista