tiistai 19. tammikuuta 2016

Mä tykkään tästä ponista jo, vaikka ollaan vasta kävelty

Sunnuntaina suuntasin aamupäivästä tallille, sillä olimme sopineet kaverini kanssa Golditreffit. Vaikka viime yö oli ollut rankka, eikä yöunia ollut takana kovinkaan montaa, päätin, että rutiineista kiinni pitäminen ja liikkeellelähtö olisi tärkeää. Ja niin se olikin.

Peppi saapui tallille heti kahdentoista jälkeen ja ryhdyimme varustamaan ponia. Kentällä oli ruuhka-aika, joten käytiin alkukävelyt peltotien hangessa tarpomassa. Kun päästiin kentälle, haki Peppi ensin tuntumaa poniin käynnissä, ja taisi parin ensimmäisen kierroksen jälkeen jo huudahtaa "Mä tykkään tästä ponista jo, vaikka ollaan vasta kävelty". Poni pääsi kunnolla töihin, kun annoin Pepille vapaat kädet kokeille mitä kaikkea saisi toisesta irti. Poni oli hieman laiskahkolla tuulella ja kiukutteli pukeilla muutamaan otteeseen Pepin pyytäessä siltä sen mielestä liikaa. Eipä se ole vähään aikaan noin kovalla treenillä ollutkaan. Peppi sai siitä irti kivoja lisäyksiä ravissa ja laukassa ja taivutteli oikein kunnolla - minä keskityin kuvaamiseen. Videotakin oli tarkoitus ottaa, mutta unohduin järkkärin linssin taakse ja sain videoitua ainoastaan yhden laukkapätkän, jonka voi nähdä Pepin instagramista.


4 kommenttia:

 1. Ompa tosi kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin olen yllättävän tyytyväinen!

   Poista
 2. Todella outo fiilis, kun surffailee random hevosblogeilla ja sitten päätyy tänne ja toteaa, että tämä ponihan asuu ihan naapurissa. Itse siis asustan siis saman tien varrella tuolla mäen päällä. Joskus aikoinaan käynyt Kinkkua liikuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, hauska yhteensattuma! Ollaan asuttu tässä nyt syksystä, ollaan omistajan kanssa tuttuja pidemmän ajan takaa ja mulla oli entinenkin hevonen kymmenisen vuotta takaperin täällä :) Meitä saa toki tulla moikkailemaan jos satut ohi kun ollaan maastolenkillä tai kentällä työskentelemässä!

   Poista