maanantai 12. syyskuuta 2016

Maailman kaunein poni

Palataan ajassa taaksepäin elokuun alkupäähän, taianomaiseen kesäiltaan. Iltaan, jolloin sain jälleen kerran kokea sydämentykytyksiä ja huokailla katsellessani tuota kaunista ponia. Ponia, joka nautti täysin siemauksin vihreästä laidunruohosta, kesäillan viimeisistä auringonsäteistä ja vapauden tuomasta huumasta. Olisin voinut seistä ikuisuuden seuraamassa oman rakkaan, maailman kauneimman kultaisen ponin laiduntamista ja kirmaamista vehreällä laitumella. Niin kaunis ja onnellisen näköinen se oli, että melkein vierähti kyynel simäkulmasta. Mutta onneksi vain melkein.

Siinä hetkessä totesin, etten tahdo tämän koskaan päättyvän. Se onnellisuuden tunne joka mut täyttää kun katson omaa rakasta kultaista, se on vertaansa vailla. Mikään ei ole niin kaunista, kun oman hevosen onnellisuus, se ilme joka sillä on kun se saa tehdä jotain sellaista, mitä se rakastaa. Se ilme, mikä Goldilla on kun se pääsee laitumelle syömään itsensä halkeamispisteeseen. Se ilme, mikä Goldilla on kun se pääsee palkintojenjakoon ja kaahottamaan kunniakierrokselle. Se ilme, mikä Goldilla on, kun se hörisee karsinassaan herkkujen toivossa. Se on korvaamattoman ihana. 











Tiedän jokaisen ajattelevan omasta hevosestaan samoin, mutta olen kyllä täysin vakuuttunut siitä, että mulla on maailman kaunein poni

Kuvista kiitos Kiia Kuokka / tunturiharakka.net



8 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia! On se Goldi vaan niin sairaan kaunis :3

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upeita kuvia! Sulla on kyllä hieno poni♥

    VastaaPoista
  3. Nää on kyl niin upeita nää kuvat ettei rajaa 😍

    VastaaPoista
  4. No sinulla on ehkä kaunein poni mutta mulla parhain💓😍😍

    VastaaPoista