maanantai 5. syyskuuta 2016

Syksyn uudet tuulet

Osa huomasikin varmasti blogin olleen nyt loppukesästä huomattavasti epäaktiivisempi ja vielä sen lisäksi suljettuna melkein kokonaisen viikon verran. Muutama huolestunut kyselykin blogin tulevaisuudesta tipahti viestiboksiin, mutta kuten heillekin jo vakuuttelin, ei blogin tarina vielä ole lopussaan, eikä toivottavasti vielä pitkään aikaan!

Minkä ihmeen takia blogi sitten on ollut hiljaisempi ja vielä suljettuna? No, tarkkanäköisimmät varmaan huomaavatkin ihan vain tämän postauksen aukaistuaan ulkoasun muuttuneen ja sitä myöden myös blogin nimen. Syy tähän muutokseen on myös syy blogin hiljaisuuteen; nimittäin tiimin uusin jäsen, täälläkin jo muutamaan kertaan vieraillut Ludo-pentu. Blogi tulee täten siis jatkossa kantamaan nimeä Kultahippuja ja kattamaan sekä Goldin että Ludon arjen ja juhlan kuulumiset.


Koska tahdon tarjota teille lukijoille mahdollisimman paljon laadukasta ja mielekästä luettavaa täällä blogissa, jätin suosiolla kesäloman loppuajaksi blogin tauolle ja keskityin ainoastaan tutustumaan uuteen perheenjäseneen ja nauttimaan kesän viimeisistä päivistä. Jos jonkinmoista on tähän muutamaan hiljaiseen viikkoon mahtunut ja niistä tulette aivan varmasti kuulemaan täällä blogin puolella mahdollisimman pian.

Oma arki on lähtenyt taas normaalisti rullaamaan ja tiedän muutaman tulevan viikon olevan hieman tiukempia miehen työtahdista johtuen, koin kuitenkin tärkeäksi saada blogin tässä vaiheessa julki ja muutamia postauksia tulille.

Pienen muutoksen myötä sai blogi myös omat facebook-sivut, joiden kautta yritän päivittää kuulumisia hieman paremmin reaaliajassa. Tervetuloa mukaan seuraamaan meitä siis myös sitä kautta!

Toivottavasti pieni hiljainen kausi ei karkottanut montaa lukijaa tiehensä ja tietysti toivon myös, että tämä pieni muutos on teidän lukijoiden mielestä yhtä huippu kuin minun!

Palaillaan ruudun ääreen pian, ihanaa alkanutta syksyä!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa kuulla täällä jatkossa Ludon kuulumisia, niin suloinen pentu se on :3

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/9/16 20:40

  Kiva, ettei blogisi lopettanut, vähän ehdin huolestua jo! Hyvät heppablogit on niin harvassa. Odotan jo uusia postauksia ja varsinkin ponin kuulumisia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kyllä tämä taas tästä lähtee pyörimään!

   Poista