sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Vatsalihakset kovilla

Eilen pidettiin Erikan kanssa tallipäivä. Aamulla käytiin ensin liikuttamassa Goldi ja sitten suunnattiin vielä puolen päivän pintaan Erikan vuokrahevosen Martan luo. Käytin tietysti tilanteen hyväksi ja iskin Erikalle kameran käteen Goldin liikutuksen ajaksi. Auringonnousu loi ihanan lämpimiä sävyjä kuviin, eikä lämpötilakaan ollut kovin joulukuinen - ponin pitkäksi kasvanut karva ei todellakaan tarvinnut tällä kertaa vilttiä tai edes kevyempää loimea päälleen.

Nyt on treenin haasteet taas laskettu pohjiin ja edelleen mennään kevyellä liikunnalla. Tahdon kuitenkin joka kerta haastaa ponia ja pyydän siltä edes jotain pientä, ettei menisi ihan lepsuiluksi tämä treenitauko. Nyt poni alkaakin olla taas herkempi avuille ja tuntuu reagoivan pyyntöihini nopeammin kuin muutama viikko takaperin. Edelleen saan kuitenkin kantaa raippaa mukana, jotta saan ponin alkuun hereille.



Ollaan nyt menty taas paljon ilman satulaa ja tunnen sen kyllä vatsalihaksissani. Vaikka ponilla onkin maailman mukavimmat askeleet ja selkä istua ilman satulaa, olen selvästi saanut käyttää niitä kauan kadoksissa olleita lihaksiani pysyäkseni kunnolla kyydissä. Tästä innostuneena taidankin tästedes lopettaa lintsaamisen keventämällä ja satulankin kanssa istua enemmän alas. Tottakai myös ponin kannalta mennään välillä keventäen, mutta satulan kanssa huomaan todella usein luistavani osittain omasta työnteostani keventämällä aina kuin mahdollista. Kesäkunto ja sixpack 2016 projekti taisikin sitten lähteä tästä käyntiin!


Tässä kuvassa on mielestäni jotain todella kivaa, vaikka oma ilmeeni
ei olekaan ihan mallikatalogin etusivulta.... Poni on ainakin söpö ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti