maanantai 7. joulukuuta 2015

Kohti auringonlaskua

Sää on ollut aivan kamala jo monta viikkoa. On kylmää, pimeää, sateista ja tuulista. Ei sitten yhtään ole huvittanut käydä millään pitkillä maastolenkeillä, joten ollaan edelleen tyydytty tuuppailemaan kotikentällä. Pientä soutamista ja huopaamista on edelleen ollut ponin yskän kanssa, mutta nyt ollaan taas selkeästi menossa parempaan suuntaan. Ollaan myös pikkuhiljaa ponin vaivojen kaikotessa lisätty liikuntaa ja olen itsekin jopa reipastunut sen verran, että olen ihan satuloinut ponin jo useampana päivänä. Goldi on liikkunut reippaammin ja ollut osittain tuulisen säänkin takia melko virkeänä.



Tykkäisin todella paljon jos Goldilla olisi tarhassa kaveri. Neiti on todella ahkera kupsuttaja ja tykkää helliä ja lelliä kaveriaan. Meillä onkin usein harjaustuokion yhteydessä pieni hellyttelyhetki, minä rapsuttelen ponia kutiavista paikoista ja se hoitaa minua takaisin. Ollaan suunniteltu tallinpitäjän kanssa, että pistettäisiin ponit samaan tarhaan, kun ne nyt tallikavereinakin ulkotallissa ovat. Ponit on haistelleet ja pussailleet toisiaan jo tallin käytävällä ja oviaukosta, mutta sunnuntaina testattiin niitä ensimmäistä kertaa samaan tarhaan. En tiedä johtuiko se kovasta puuskaisesta tuulesta vai mistä, mutta Goldi alkoi samantien potkia uutta potentiaalista tarhakaveriaan. Tilanne äityi jopa niin hurjaksi, että oli pakko mennä väliin riimunnaruilla huitoen, kun kaksikko otti ihan tosissaan potkumatsia. Tämä reaktio tuli itselleni täysin shokkina, sillä tosiaan nämä kaksi ovat käytävällä ja karsinan kaltereiden läpi jo tutustuneet toisiinsa monta kertaa ja vaikuttaneet ihan kavereilta. Toistaiseksi Goldi siis edelleen tarhaa yksin ja katsotaan tilannetta uudestaan vähän leudommalla kelillä. Toivoisin niin että ponit tulisivat vielä toimeen keskenään...! Tarhaako teillä hevoset yksinään vai keskenään? Oliko hankala löytää hevosellesi tarhakaveri?



Tänään olin vapaapäivällä ja pääsin tallille jo valosaan aikaan. Tekstin kuvat siis tältä päivältä, kun käytiin ponin kanssa kävelyllä ihanan auringonlaskun syleilemänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti