torstai 11. toukokuuta 2017

Tähtäimessä Helsinki Horse Show

Jokainen tavoitteellisesti kilpakenttiä kiertävä tekee aina etukäteen edes jonkinmoisen kisakalenterin tulevalle kaudelle, jotta kesän aikataulut saisi kisa-avustajien, kyytien ja vapaiden kannalta sovittua ajoissa. Tottakai nämä suunnitelmat elää välillä paljonkin, mutta kauden päätavoitteet on ainakin asetettu.

Tänäkin vuonna meidän kisakauteen kuuluu ponicupiin osallistuminen, kansalliset poniluokat ja kauden kruunaa jälleen Helsinki International Horse Show. Poni on kilpaillut edellisen kerran Horse Showssa vuonna 2015, jolloin tytöt sijoittuivat upeasti Hilton Amateur Tour-kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa toiseksi ja toisen semifinaalin kahdeksannen sijan myötä oman kategoriansa neljänsiksi! Kuusivuotias poni oli isolla areenalla kuin kotonaan, eikä tyttökään näyttänyt jännittävän suuren hallin tunnelmaa. Viime vuonna HIHS osallistuminen jäi ponin osalta valitettavasti välistä ikävän syysnuhan takia.


Edellisvuosista poiketen on tänä vuonna nostettu omia panoksia - sen sijaan, että kerättäisiin kvaalit Amateur Tourin sekaluokkiin, on tähtäimessä paikka HIHSissä järjestettävään Pony Tour finaaliin. Pony Tour on kansallinen kilpailu poniratsukoille, jonka karsinta ja semifinaaliratojen korkeus on 110cm ja finaalissa 115cm. Semifinaalit käydään Horse Show-viikon torstaina ja perjantaina ja jännittävä finaali lauantaina aamupäivästä. Finaalipaikkaa ollaan käyty jo tavoittelemassa muun muassa Tampereen Hevoset-messuilla, mutta vielä ei sija ole natsannut. Mahdollisuuksia finaalipaikkaan on jaossa kuitenkin vielä pitkin kesää; jäljelläolevista HIHS bonusluokista, SM-kilpailuista, poniGP-sijoista ja tietysti lopulta Wild Card-paikkoina.

Tunnelma jäähallissa on kilpailuiden aikaan kutkutteleva ja on upeaa nähdä oma poninsa samalla ratsastusareenalla, jolla maailman huiputkin ratsastavat. Amateur Tour tarjosi meille upean mahdollisuuden tutustua areenaan ja ratsastamiseen Helsingin ainoassa (hehe) jäähallissa, mutta koska nyt tyttöjen tiedetään jo olevan hyviä ja varmasti pärjäävän kovemmassakin seurassa, on aika nostaa panoksia.Mutta jotta HIHS-hehkutuksemme ei jäisi ainoastaan Pony Tour-karsintojen jännittämiseen ja finaalipaikan metsästykseen, on yhteistyömme tänä vuonna Horse Shown kanssa sitäkin kattavampi. Tämän postauksen myötä starttaa nimittäin laaja blogiyhteistyö Helsinki International Horse Shown kanssa! Kyllä, luit oikein: Kultahippuja on liittynyt mukaan HIHS yhteistyöbloggaajien remmiin! Olen tästä yhteistyöstä aivan äärettömän innoissani, enkä melkein ole malttanut pitää suutani supussa sen jälkeen, kun homma varmistui. Meidät tulette siis löytämään tietysti ennen kaikkea toivottavasti kilpailemasta Pony Tourin voitosta, mutta myös allekirjoittaneen koikkaloimassa ympäri jäähallia koko tapahtumaviikon ajan. 

Blogin puolella tämä yhteistyö tulee sisältämään ennen kaikkea mielenkiintoisia yhteistyöpostauksia, joiden avulla pääsette tutustumaan tarkemmin HIHSiin poni-ihmisen näkökulmasta - mitä kaikkea kivaa poneille ja poni-ihmisille tapahtumasta löytyy, kuinka meidän matka kohti finaalia sujuu ja vaikka mitä muuta! Tulemme lisäksi tarjoamaan teille huikeita kilpailuita, lippuarvontoja ja tietysti teille kaikille lukijoille huikean mahdollisuuden päästä blogin kautta seuraamaan kuinka Suomen suurin hevostapahtuma oikein rakentuu! Suosittelen siis pysymään langoilla, ette arvaakaan mitä kaikkea kivaa teille on suunnitelmissa ;)

Ootko sä suunnitellut tulevasi Helsinki International Horse Showhun tänä vuonna? Mitä sä odotat tältä yhteistyöltä?Postauksen kuvat on kuvannut Vaasan Urheilukuvaus vuonna 2015. Pikkutytöt ♥

  

2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna meen katsomaan ja kuvaamaan Amateur Tourin ja Pony Tourin, ehkä joku vuosi kisaamaan Amateur Touriin jos mahdollista :)

    VastaaPoista
  2. Tänä vuonna ollaan tulossa Black Horse 7v sarjaa kisailemaan :)

    VastaaPoista