sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Nyt tehdään historiaa!

... Ei ehkä kovin suuressa mittakaavassa, mutta blogin kannalta kyllä!

Videopostausten tekeminen on pyörinyt mielessä jo varmaan blogin perustamispäivistä asti ja olen monen monta kertaa suunnitellut "ottavani kameran käteen huomenna kun tehdään asia X", mutta vielä se ei vaan ole kertaakaan toteutunut. Nyt menneenä torstaina ryhdyin kuitenkin tuumasta toimeen ja niin syntyi julkaistavaksi blogin ihka ensimmäinen My Day-videopostaus!

Videolla esiintyminen ei ole mulle kovinkaan luontaista, vaikka teinivuosina tuli vierailtua ihan televisiossakin. Ehkä siinä on erona se tv-tuotannon helppous kun kaikki on käsikirjoitettu ja koko olemus stailattu ammattilaisten puolesta? Nyt kun kaiken takana on yksi ja sama ihminen, joka sattuu vielä olemaan se jonka tulisi esiintyä videolla, on tekeminen paljon jännittävämpää.

Koska olin varautunut tähän hommaan aivan todella loistavasti, oli mulla puhelimesta akku aivan finaalissa jo heti aamusta, jonka takia pätkiä ensimmäisestä tallireissusta puuttuu. Puhelin kävi välillä lataamossa ja satunnaisesti videoimassa puuhia. Laatu ei päätä huimaa, mutta yllätyin kuinka kivaa videota puhelimenkin kameralla loppujenlopuksi sai otettua.

Mua jännittää aivan hirveästi julkaista tällaista materiaalia. En videon editoinninkaan jälkeen ole aivan täysin vakuuttunut siitä, että tämä on mulle sopiva bloggausmuoto, mutta miksikäs näitä ei voisi aina silloin tällöin koota kasaan. Kertokaa ihmeessä kommentteihin rehellinen mielipide videosta ja sen sisällöstä - vain teidän seuraajien mielipiteillä pystyn kehittämään hommaa parempaan suuntaan!

Pidemmittä puheitta: video olkaa hyvät.
11 kommenttia:

 1. Kiva postau ja kiva video!

  VastaaPoista
 2. Kiva video ja sopivan pitunen! Tee ihmeessä useemminkin videoita :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä video muuten, mutta noihin nopeutettuihin kohtiin voisi laittaa jotain musiikkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa mietin tätä ja kokeilinkin, mutta en vaan löytänyt niihin sopivaa musiikkia. Ja toisaalta itseä alkoi sitten naurattaa nuo nopeutetut hölpötykset ym niin päätin jättää ne siihen :D

   Poista