tiistai 3. tammikuuta 2017

Aika luoda uusi tarinaJoulu tuli ja meni ja menon myötä joulukalenterikin tuli päätökseensä. Uusi vuosi on aina hyvä syy aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä, kääntää uusi sivu tai kirjoittaa jopa kokonaan uusi kirja. Mä olen todella huono tekemään (ja pitämään) mitään uudenvuodenlupauksia, joten tänä vuonna päätin olla niiden asettamisen suhteen varovainen ja tehdä vain lupauksia jotka ihan ihka oikeasti tahdon ja aion pitää. Mä en vieläkään lupaa aloittaa treenaamista salilla (vaikka se tekisikin hyvää), koska mulla ei vuorokaudessa riitä siihen aika. Mielummin keskityn täysillä poniin ja siitä yli jäävän ajan sitten koiraan, perheeseen ja ystäviin. Sen sijaan lupaan nauttia ja elää hetkessä, tehdä asioita joita rakastan, olla murehtimatta huomisesta ja yrittää tehdä omalta osaltani maailmasta edes hitusen paremman paikan elää.

Entä mitä uusi vuosi tuo tullessaan blogin puolella? No ainakin se alkoi uuden ulkoasun kyhäämisellä! Pois väistyi joulukalenterin kirkkaanpunainen luomus ja tilalle asteli raikas ja yksinkertainen pohja. Inspiraatio blogin ylläpitämiseen on vain kasvanut ja sormet syyhyää päästä kirjoittamaan niin monesta aiheesta, että saan jo pienen stressin aikaiseksi jun murehdin milloin oikein ehdin. Ehkä sekin on hyvä aihe postaukselle; miten mä oikein ehdin? Heh. Luvassa on  taas kisakauden pärähtäessä käyntiin paljon postauksia treenistä ja itse kilpailuista. Koiran kanssa olisi myös tarkoitus hakeutua jälleen jollekin kurssille, joten eiköhän blogi ala pikkuhiljaa täyttyä myös enemmän koirankoulutukseen liittyvistä ajatuksista. Olen myös suunnitellut muutamaa postaussarjaa sekä hieman erityisempää ylläripostausta, mutta niiden aika tulee vasta hieman myöhemmin.

Toivon, että saan tänäkin vuonna pidettyä blogin riittävän mielenkiintoisena, jotta jaksatte edelleen seurata meidän menoa ja kommentoida aiheita yhtä ahkerasti kuin tähänkin mennessä!

Nyt on aika aloittaa vuoden 2017 tarina; tarina täynnä jännitystä, iloa ja ystävyyttä. 

 

2 kommenttia:

 1. Innolla odotan blogivuotta 2017! Siun blogia on oluut tosi kiva seurata, harmi kun en ole tänne aikaisemmin tietäni löytänyt... :)

  Nyt on ihan pakko kysyä ulkoasusta kun siulla on ihan älyttömän ihanat ulkoasut olleet blogissasi nyt joulun ajan ja tämä uusi varsinkin! Teetkö siä muille ulkoasuja? Täällä saattaisi olla yksi, joka saattaisi olla kiitollinen toisen ja vähän taitavamman ulkoasusta kun oma pää lyö ihan tyhjää mokoman asian kanssa. Tai tiedätkö ketään kuka voisi tehdä? :) Mukavaa alkanutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että joku on yhtä innoissaan ;)

   Voin kyllä tehdä muillekin ulkoasuja. Olen kuitenkin melko kiireinen joten kovin tiukalla aikataululla en lähde tekemään. Voit laittaa vaikka sähköpostia osoitteeseen daivive@gmail.com niin katsotaan tarkemmin :)

   Poista