sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kesäkauden korkkaus done!

Nimittäin perjantaina käytiin Ypäjällä tutustumassa maastoesteisiin Pirkko Herdin opastuksella! Itse en tietenkään kyydissä ollut, vaan kuskina toimi luonnollisesti Nella. Mun täytyy vielä vähän hioa tuota estepuolta ennen kuin uskallan kiinteille pelottaville maastoesteille lähteä...

01


03
02

Goldi oli omaan tyyliinsä aivan super ja suoritti tehtävät heti ensiyrittämällä rohkeasti ja sen kummempia kyttäilemättä. Ollaan ihan yleisesti ottaen päästy maastoilemaan nyt niin vähän, että laukkaaminen metsässä ja isolla kentällä sai ponin alkuun jopa hieman villiintymään, mutta se oli pikemminkin huvittavaa. Kaksikko sai lähinnä tutustua esteisiin ensi viikon kenttäkisoja silmällä pitäen ja tehtävät katsottiin niin, ettei radalla sitten tulisi yllätyksiä. Vesi oli ponin mielestä taas alkuun hieman jännittävää, mutta Nella kannusti ponia kärsivällisesti ja kun poni muutamaan kertaan veteen ohjattiin, meni se sinne jo ihan vauhdillakin. Goldista kaavailtiin jo tämän vuoden SM-kenttäponia, sen verran varmasti se suoritti. Olisiko uusi aluevaltaus aiheellinen?

Postaus on nyt pääasiassa kuvapainotteinen, kun treenejä oli kuvaamassa jopa kaksi kuvaajaa. Tämän postauksen kuvat on ottanut Kiia Kuokka / tunturiharakka.net ja pahoittelen jo etukäteen kuvaryöppyä, näistä oli todella vaikea karsia vain muutamaa!

04 - Villiponi......

05
06

07 - Poni näyttää jopa ihan virtaviivaiselta!
08

09 - Huomatkaa ponin hieno liukuvärjäys kaulasta takapuoleen!

10 - Ensikahlauksella ilme oli hieman mietteliäs..

11 - ... eikä kylmä vesi ollut ravatessakaan alkuun niin kivaa.

12

13

14 - Hautakin ylitetään ilmavaralla!
15

16

18 - Tiimin keulakuvat!
17 - Hieno poni sai rapsutuksia treenin päätteeksi.

 Oletteko te koskaan käyneet maastoradalla? Mitkä kuvista oli lemppareita?


4 kommenttia:

 1. Heippa,

  voitin ruskean Wahsltenin riimunnarun ja sen piti postiin lähteä jo aikoja sitten, en kuitenkaan ole saanut saapumisilmoitusta tuosta, joten kyselisinkin, että oletko lähettänyt tuotetta? Jos olet, niin onko sulla lähetyskoodia? Voisitko laittaa sen mulle sähköpostilla? :) mietin vain, onko postilla tapahtunut jotain tms... olen odottanut sitä kuitenkin! :D

  Kiitos jo etukäteen!
  janita.vuori@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! En ole ehtinyt vielä postin kautta pudottamaan pakettia, mutta se odottaa eteisessä postireissua kunhan sellaisen ehdin tässä lähiaikoina tehdä. :)

   Poista
  2. Okei hyvä tietää! :)

   Poista
 2. Noniin, ei se kenttä sm mikään mahdoton ajatus ole ;) tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista