lauantai 16. huhtikuuta 2016

Pikapäivityksiä!

Pieni pikapäivitys tähän väliin, oikein hävettää miten epäaktiivinen olen viimeiset viikot ollut täällä blogin puolella, syvimmät pahoittelut siitä! Kevät tuli ryminällä ja lämmön ja auringonpaisteen mukana saapui myös kiireet ja kalenteri on täynnä puuhaa moneksi viikonlopuksi eteenpäin.

pv-o. Lissabon

Viime viikonlopun vietin itse Ypäjän ratsuoripäivillä hienoja oreja katsellen, kun taas Nella ja Goldi kävivät Riders Innissä nappaamassa 90cm ja 100cm tuplanollat ja kaiken lisäksi vielä toisen sijan metristä! Ysikympissä neiti oli kuulemma ollut tahmea ja kiukkuinen, mutta päässyt hyvin vauhtiin toisessa luokassa. Ensimmäinen rata oli videoltakin hitaan tuntuinen, kun taas metrissä rytmi oli silminnähden parempi ja ponikin elementissään. Alla video molemmista radoista.

PS. Huomatkaa Goldin hurjasti tummentunut väri! Nyt se on aivan jäätävän ruman värinen, toivotaan että vaihtaisi pian tuon ripulinruskean turkkinsa siihen kauniiseen kesäkultaan.Goldi on laihtunut hyvää vauhtia ja nyt kun kelit on olleet niin hyvät, ollaan treenattu melko hyvällä tahdilla kuluneet viikot. Keväälle on suunniteltu vielä Ypäjän kenttäkisoja, koulukisoja ja osallistumista Helsingin Pony Eventiin. Näitä varten reenataan nyt ahkerasti ja ensi viikon perjantaina auton nokka suunnataan kohti Ypäjää, sillä poni ja Nella pääsevät pitkästä aikaa hyppäämään maastoesteitä. Samalla reissulla jään jälleen Kiian bed & breakfastiin seuraamaan viikonloppuna järjestettäviä ponioripäiviä.

Ypäjän oripäiviltä tulossa kuvapostausta, kunhan revin jostain aikaa käydä läpi kaikki 1500 kuvaa, ja ponioripäiviltä saatte tottakai myös materiaalia nähtäväksi, kunhan niistä ollaan selvitty! Sitä ennen kuitenkin vielä viikko töitä ja treenailuja Goldin kanssa. Auringonpaisteesta saa kummasti energiaa ja sisällä koneen ääressä istuminen tuntuu valtavalta vääryydeltä. Yritän nyt kuitenkin parhaani mukaan aktivoitua, kun kalenterista alkaa taas löytyä kaikkea kivaa ohjelmaa josta kertoa!2 kommenttia: