perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ja niinhän siinä kävi

Goldlady's Rider On The Storm, "Ludo" ♥

Kuten viime postauksessa jo hieman vihjasinkin, kasvoi meidän perhe vihdoin jälleen yhdellä jäsenellä. Tuntuu uskomattomalta, että liki vuoden kestänyt pennunmetsästysprojekti on nyt vihdoin tullut päätökseensä ja se lopputulos tuhisee tyytyväisenä omassa kopassaan. Eilen torstaina kuskasimme tämän suloisen pikkuherran kotiin 350 kilometrin matkan Viitasaarelta. Pentu matkusti koko matkan todella rauhassa ja kotiutui hyvin. Eilinen ilta meni melko pitkälti nukkuessa ja tutustuessa uuteen kotiin, tänään on  löytynty virtaa jo leikkiäkin enemmän.

Itsehän aloitin maanantaina kuusi viikkoa kestävän kesälomani, joten nyt on aikaa olla pennun kanssa ja myös tehdä ponin kanssa ties mitä kivaa! Loppukuu ja tuloillaan oleva elokuu on ponin osalta hyvin täynnä kilpailuita ja tapahtumaa, tälläkin hetkellä neiti on pienellä treenileirillä Nellan ja Jonnan luona ja huomenna he suuntaavat kohti Kemiötä ja Kemiö Jumpingia. Itse vietän tiivistä vauva-arkea pennun kanssa vielä tämän viikonlopun, mutta pian varmasti eksytään myös pennun kanssa mukaan tiimin jatkeeksi!Oletteko kiinnostuneita kuulemaan enemmänkin pennun kasvusta, koulutuksesta ja arjesta täällä blogin puolella? Kuvaryöppyä pennun elämästä voitte seurata instagramissa käyttäjällä ludothesmoothcollie ;)


7 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Nahkat on huippuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enhän muuten olisi kys rodun edustajaan päätynyt ;) ♥

   Poista
 2. Oi, ompa suloinen! Kerro vain ihmeessä lisää tämän kaverin arjesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ♥ ja lisää on luvassa! :)

   Poista
 3. Oi, ompa suloinen! Kerro vain ihmeessä lisää tämän kaverin arjesta! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä sen verran suloinen kaveri, ettei pentukuume helpota yhtään, vaikka täällä viliseekin jo yksi riiviö :D Ihmeessä kirjoitat lisää tästä kaverista, olisi kiva, jos tästä tulisi tavallaan koira-hevossekotteinen blogi, niitä kun ei ole hirvittävän montaa :)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, pentukuumeen pahin vihollinen on pentukuvat ja videot :D ja lisää siis luvassa pennun elämästä!

   Poista