torstai 2. kesäkuuta 2016

Kultaisen kesäsuunnitelmia

Huh kun tuntuu että aika menee taas niin kovin nopeasti, vastahan kirjoitin tänne blogiin ja siitäkin on jo melkein viikko ehtinyt kulua, hupsista! Mutta eikö sitä sanota, että kun on mukavaa menee aika kuin siivillä? Ja mukavaahan meillä on ollut; aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta jo ties monettako päivää ja asiat tuntuu olevan tällä hetkellä oikein hyvin!

Poni kotiutuu hyvää vauhtia uudelle tallille, kuten myös omistaja. Eihän Goldi onneksi ole koskaan ollut mikään kova stressaaja, mutta kyllähän tällaiset maisemanvaihdokset aina hieman jännittää itse kutakin. Hieman on neidin maha edelleen reagoiva, mutta uskon sen tasaantuvan kun saadaan totutettua kuivaan heinään taas kunnolla. Muuten poni on pirteä ja iloisen oloinen; Se on kova höpöttelemään ja kertoo kyllä tallilaisille jos on ruoka-aika tai muuten vaan rapsutusten tarpeessa ja etenkin maanantaina oli kuulemma ollut erittäinkin reippaalla tuulella kun äiti oli käynyt sen kanssa kävelemässä, kun itse olin etelänaapurissa päivää viettämässä.

Uutta kotipaikkaa täytyy kehua, että vaikka kyseessä on iso talli, on tunnelma kovin kotoisa. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien saatiin kokea olomme hyvinkin tervetulleiksi ja positiivinen meno on jatkunut koko viikon. Uudet tallikaverit on ystävällisiä ja avuliaita ja opastaa välillä hölmöiltäkin tuntuvissa asioissa, jos olen ihan hukassa. Ollaan saatu värvättyä jo maastoiluseuraakin ties kuinka moneksi päiväksi ja sen lisäksi kuultu niin mahtavia palopuheita maastoreiteistä etten meinaa malttaa odottaa että päästään niitä kunnolla tutkimaan! Maastoilu vaan on meille molemmille niin tärkeetä. Etenkin kesäisin voisin käydä maastossa vaikka joka päivä, jos se vaan olisi mahdollista. Olen kyllä suunnitellut Goldille pientä kesälomaa nyt kesäkuuksi, kun vielä on hieman kevyempää kisojen suhteen. Keltainen saa nauttia kesästä, toivottavasti myös hieman vihreästä ja laidunelämästä ja treenimuotona pelkkää maastoilua. Pieni vierailu tehdään kuitenkin myös Forssaan kuun puolivälissä, nimittäin suuntana olisi Kisamatkalla Champion. Odotan jo innolla kuinka saan puunata ja tuunata ja kiillottaa ponin oikein parhaimmilleen! Nämä match showt on hyvä treeni (esittäjälle) kesän lopulla olevaa Vermon poninäyttelyä varten, jos vaikka sinne eksyttäisiin... ;)

Heinäkuussa onkin sitten taas hieman tiukempi tahti kilpailuiden kanssa ja silloin täytyy pitää treeni taas tavoitteellisempana ja välillä myös tuuppailla, vaikkei se ponista ja allekirjoittaneesta kaikista kivointa hommaa olekaan.

Loppuviikko valmistaudutaan sunnuntaina koittaviin Keravan Ratsastusseura ry:n järjestämiin kenttäkisoihin. Luvassa on siis itsenäistä tutustumista maastoihin, kouluradan kertausta ja ponin pesua ja puunausta; mahtava viikonloppu tulossa!

Toivottavasti olette nauttineet aurinkoisista päivistä ja ehtineet olla myös ulkona keräämässä valoa ja d-vitaminia varastoon tulevia pilvisempiä päiviä varten. Yritän jatkossa ryhdistäytyä blogin suhteen, mutta tämä ihana kesä vaan vie niin mennessään että pahoittelen jo etukäteen jos välillä tulee pidempiä jaksoja ilman päivitystä!

Aurinkoa ja lämpöä ja mahtavaa kesää rakkaille lukijoille ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti