maanantai 31. joulukuuta 2018

Tähtikausi 2018


Jos kisakauden saavutukset edelleen vetää sanattomaksi ja postaustakin on hankala saada aikaiseksi, voi varmaan uskoa että kausi on ollut aivan huikea. Pieni keltainen kuskinsa kera nostivat tasonsa tasaisista 110cm-luokista muutaman enemmän tai vähemmän epäonnisen yrityksen kautta hypätäkseen jopa 130cm korkean SM-finaalikierroksen. Kaudella korkattiin ensimmäinen GP-luokka 120cm-korkeudella ja ensimmäiset suomenmestaruuskilpailut. Ensimmäinen 120cm- ja 130cm-rata. Paljon ensimmäisiä kertoja ja paljon huikeita tuloksia.

Kaikenkaikkiaan 24 starttia, joista kuusi 2-tasolla ja 18 starttia 3-tasolla. Näistä kaikista sijoituksia huikeat 21. Voittoja tytöt nappasivat kuusi ja kakkossijoja viisi. Mitaleja kaulaan on tänä vuonna pujotettu neljä,

Kauden kohokohta on ehdottomasti tehotiimin saavuttama SM-pronssi. Kolme haastavaa ja rankkaa rataa sekä olosuhteiltaan, että teknisyydeltään. Alusta asti Nella ja Goldi pitivät kiinni pronssistaan aivan Suomen tämän kauden maajoukkue-edustajien kannoilla.

Mestaruusmitalien lisäksi vuosi on pitänyt sisällään niin monia uskomattoman upeita ja liikuttavia hetkiä, onnistuneita ratoja, itsensä ylittämisiä ja ihania yhteisiä retkiä. On ollut siistejä ja tasisia suorituksia kisaradoilla, kuvausretkiä Helsinkiin kirsikankukkia ihailemaan ja Sipooseen toinen toistaan taitavampien hevoskuvaajien harjoitsmalleiksi. Vuoden kohokohta Helsinki Horse Show tarjosi niin paljon hupia ja onnistumisia sekä poniluokan osakilpailun voiton että vuoden hauskimman pukuratsastuskilpailun merkeissä.

Oikeastaan vuosi 2018 on tuonut hevosrintamalla niin paljon ikimuistoisia hetkiä, että en edes uskalla ajatella mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan. Haaveita ja suunntelmia on hirveä määrä. Maajoukkuevalmennus avaa varmasti tytöille kilpailurintamalla valtavasti uusia ovia ja varmasti jatketaan reissaamista ja seikkailuja Kultahippuja-tiimin kanssa.

Haluan kiittää kaikkia Team Goldia ja Kultahippuja tukeneita, meidän yhteistyökumppaneita ja jokaista arkeen ja juhlaan osallistunutta ihanaa tyyppiä! Olkoon tuleva vuosi jokaiselle ihana ja onnistunut ja täynnä rakkautta ja onnellisia hetkiä ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti