torstai 22. helmikuuta 2018

Auringonlaskussa

Talvi on tarjonnut helmikuun aikana parastaan. Upeita pakkaspäiviä, auringonpaistetta pilvettömältä kirkkaansiniseltä taivaalta. Siinä missä silmä lepää ja keho kerää energiaa keskipäivän valosta, on nyt oivalliset ajat hyödyntää ne hetket, mitkä näissä talvipäivissä on kaikista taianomaisimpia.

Auringonnousun ja -laskun aikaan taivas tarjoaa mitä upeimpia värejä; lämpimän oranssin, vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä. Pinkkinä hehkuva aurinko langettaa pakkasen huurruttamille aukeille ja pelloille pehmeän ja herkän valon. Pakkashanki kimaltelee kilpaa ponin timanttiotsapannan kanssa. Hengitys huuruaa ja kerää hiljaa kuuraa kaulahuiviin ja ponin turpakarvoihin.

Näinä hetkinä sitä tulee aina mietittyä, että voi kun sen voisi tallentaa kameralle ja ikuistaa muistoihin. Yleensä kamera ei kuitenkaan pysty näkemään sitä kauneutta minkä paljas silmä havaitsee ja parhaat muistot kauniista hetkestä on ne, jotka on tallessa omissa mielen syövereissä. Se mistä tietää henkilön olevan alansa parhaimmistoa, on kun valokuvaaja todella onnistuu vangitsemaan kameran muistikortille sen tunnelman mikä näissä taianomaisissa hetkissä leijailee. Hestafoton Petra Lönnqvist onnistui siinä paremmin kuin olisin ikinä osannut odottaa. Ei hän turhaan ole Suomen hevosvalokuvaajien parhaimmistoa - vai mitä olette mieltä?
 Haluaisitko sinusta ja ponistasi/hevosestasi yhtä taianomaisia auringonlaskukuvia tai kenties kesällä upeita rippi- tai valmistujaiskuvia? Nyt on oiva tilaisuus varata aika suomen parhaimman hevoskuvaajan valokuvaukselle Kultahippuja-erikoistarjouksella! Käyttämällä koodia "KULTAHIPPUJA" saat valokuvauskuvauslahjakortin  omaan taianomaiseen kuvaustuokioon tarjoushintaan 149,90€ (norm. 170,00€). 

Lahjakortin hintaan sisältyy valokuvauksen suunnittelu, valokuvaus, koevedokset sekä 6 kpl valmista jälkikäsiteltyä digivalokuvaa kuvattavan itsensä valitsemista otoksista. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden. Suosittelen ehdottomasti hyödyntämään tämän erikoistarjouksen, Petra osaa taitavasti ohjata mallejaan ja loihtii hieman ujommastakin poseeraajasta huippumalliainesta!


Tarjous voimassa 10.3.2018 asti!


Kuvien © Hestafoto / Petra Lönnqvist (http://hestafoto.com)

2 kommenttia:

  1. En kestä miten upeita kuvia! Samaa olen kyllä miettinyt, että nyt on aivan älyttömän upeat säät ja upea valo kuvaukseen.

    VastaaPoista
  2. Wau, nää on niin upeita!♡

    VastaaPoista