maanantai 23. toukokuuta 2016

Keikistelyä supermallin tavoinKeskiviikkoiltana sain ensimmäistä kertaa elämässäni asettua ihan ihka oikean ammattikuvaajan kameran eteen, kun Hestafoton Petra Lönnqvist tuli kuvaamaan minua ja Goldia! Jännitin tapaamista jo monta päivää etukäteen, sillä en ole kameran edessä kaikista luontevimmillani. Tai no, kyllä mä osaan just ja just seistä pönöttää hymyillen ponin vieressä, mutta siihen se jääkin. Kaikki ylimääräinen poseeraaminen ja kameran edessä keikistely ei ole mulle luontaista. Voi kun olisikin!

Kun sovimme kuvauspäivästä ja ajankohdasta, ehdotti Petra iltaa, jolloin auringon valo on kaikista kauneimmillaan. Onneksi se aurinko myös illaksi sieltä pilvien takaa meille paljastui ja ilmassa oli selkeää kesän tuntua.

Kuvattiin muutamilla eri teemoilla ilta-auringossa, perinteisempiä kesäkuvia ja iselleni vieraampia "muotikuvia". Petran kameralle oli kyllä uskomattoman helppo poseerata ja onneksi kuvaaja on tottunut ohjaamaan mallejaan, sillä ilman hyviä ohjeita ei kuvista olisi varmasti tullut mitään sen erikoisempaa kuin mitä yleensäkään.

Kun sain nähdä kuvat, olin aivan puulla päähän lyöty. Wau, saako minusta muka tuollaisia kuvia? Kuvia tulen pudottelemaan tänne blogin puolelle tässä kesän mittaan, niin paljon onnistuneita ihania kuvia saatiin! Ensimmäinen setti hieman "dramaattisempaa" mustavalkoista tunnelmaa.Tahdotko itsestäsi ja ponistasi upeita, ammattitaidolla ohjattuja kuvia? 

Petra tekee tilauskuvauksia ympäri vuoden kaikkialla Suomessa. Valokuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti kuvattavan hevosen omalla kotitallilla, jonka lähiympäristöä hyödynnetään kuvausmiljöönä. Kuvattavaksi kelpaa kaikki silkkiturvat ja näiden omistajat rotuun, kokoon, väriin, lajiin ja taitotasoon katsomatta.

Valokuvaajana Petra on kannustava ja ohjaa tarvittaessa kuvattavaa kameran edessä. Kuvaustilanne on rento ja kameralle on kuva kuvalta helpompi esiintyä.

Jos kiinnostuit, klikkaile ihmeessä itsesi osoitteeseen hestafoto.com ja ota yhteyttä Petraan!

3 kommenttia:

 1. Wau! On kyllä ihan uskomattoman kauniita kuvia, varsinkin, kun mallina oli kaksi prinsessaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 2. Todella hienoja kuvia!

  VastaaPoista