perjantai 25. maaliskuuta 2016

Päivä Veljekset Wahlsténilla

Kuten edellisessä postauksessa lupasin, saatte kuulla myös mahtavasta lauantaipäivästä, jolloin oltiin bloggaajaporukalla tutustumassa Veljekset Wahlsténin myymälään ja tehtaaseen Lahdessa. Veljekset Wahlstén on jo vuonna 1918 toimintansa aloittanut hevosvarustevalmistaja ja -maahantuoja. Moni tuntee Veljekset Wahlsténin lähinnä ravivarustevalmistajana, mutta yritys on varmasti myös monille ratsuharrastajille tuttu muun muassa omien tuotemerkkiensä W-profilen ja Horse Comfortin tiimoilta.

Päivän yhdessä Siirin kanssa järjestänyt Veljekset Wahlstén oli yrityksenä itselleni jo tuttu, mutten ollut vielä päässyt vierailemaan Lahden myymälässä ennen tätä päivää. Päivä alkoikin Wahlsténin markkinointipäällikön Annen vetämällä esittelykierroksella Veljekset Wahlsténin tuotantotiloissa ja ovi oven perään jatkuvissa varastoissa. Oli valtavan mielenkiintoista nähdä missä muun muassa laadukkaat W-profilen nahkavarusteet ja raviohjastajien ajopuvut valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Tiesittekö muuten, että etenkin Veljekset Wahlsténin ravivarusteet on suuressa suosiossa myös esimerkiksi Ranskassa, Hollannissa ja tietysti pohjoismaissa? Suomessa jälleenmyyjiä löytyy niin yksityisomistuksessa olevista liikkeistä kuin muutamista maatalousketjuistakin. Suosion näkee myös siitä, että vuodessa yrityksen liikevaihto on jopa kuusi miljoonaa euroa.Itse Veljekset Wahlsténin päämaja, eli Lahden liiketila on suuri ja täynnä mitä ihanimpia hevosvarusteita.  Jo heti ensimmäisenä liikkeeseen astuessa huomioni kiinnitti osasto mitä erilaisimpia ja värikkäimpiä riimuja ja naruja. Liikkeestä löytyy selkeästi eriteltynä osastot hoitotarvikkeille, ravivarusteille, kengille ja kegitysvälineille, nahkavarusteille, satulahuoville, loimille ja ratsastajan varusteille. Liikkeessä on luonnollisesti vahvasti esillä Horse Comfortin tuotteet, W-profilen riimut ja suitset, sekä W-healing. Lisäksi satulahuopahyllyn vahva katseenkiinnittäjä on Lami-Cellin ihanat blingbling-huovat ja löytyy viereisestä hyllystä myös valikoima merkin suojiakin.Esittelykierroksen jälkeen keräännyimme myymälän keittiö- ja kokoustilaan kuulemaan hieman kevään uutuustuotteista. Kevään mallistoon on tulossa ihania uutuuksia niin ratsastajalle kuin ratsullekin ja kokeiluna myös heppahullun kotiin sopivia tuotteita (mm. ihania keittiöpyyhkeitä ja patalappuja)! Itse rakastuin Horse Comfortin uuteen Premium-linjaan, josta löytyy pienellä luksusvivahteella huopia, paitoja, loimia ja muuta ihanaa sekä ratsastajan että ratsun ylle. Näitä on kyllä varmaan pakko hankkia sekä itselleni että Goldille vielä ennen kesän tuloa!

Lounaaksi tarjolla oli maukkaita salaatteja ja jälkiruoaksi ihanaa rahkaa. Lounaan jälkeen Vermon myymälän Petra kertoi meille hieman lisäravinnevalikoimasta etenkin painottaen nyt kevään alla tärkeitä vitamini- ja ravinnelisiä. Saatiin myös keskustella omien hevostemme ruokinnasta Petran kanssa ja sainkin vahvistettua omia johtopäätöksiäni ja myös uusia vinkkejä Goldin ruokintaan. Goldin ruokintaprojekti siis etenee edelleen ja kunhan saan kaikki muutokset tässä kevään aikana suoritettua, tulen kirjoittamaan teille näistä erillisen postauksen. Kevään karvanlähtöaikaan ja talven vitaminivajeeseen nappasin kultaiselle jo nyt heti käyttöön FeedXCellin vitaminilisän ja sain kokeiluun TRM:n GNF (Gut Nutrition Formulan)-valmisteen, joka on suunniteltu erityisesti vatsaongelmista kärsiville hevosille rauhoittamaan ja tasapainottamaan vatsan ja suoliston toimintaa. Mielenkiinnolla odotamme mitä tämä valmiste ja muut ruokintamuutokset saavat ponissa aikaan!Ruokintakeskustelun jälkeen seurasikin se kaikista ihanin ja kohtalokkain vaihe, nimittäin vapaa tutustuminen tuotteisiin ja luonnollisesti niiden shoppailu. Liikkeestä olisi tarttunut mukaani vaikka ja mitä, mutta valitettavasti hevosenomistajan budjetti ei antanut periksi ostella ihan päättömästi vaan, koska ne on niin ihania... Mukaamme tarttui siis ainoastaan tarpeellisia tuotteita, kuten esimerkiksi uudet Horse Comfortin ja Rain Busterin ulkoloimet, 3,5m pitkä Horse Comfortin riimunnaru ja aivan ihana bling-bling otsapanta. Kaikki sellaisia, jotka on ollut jo pidemmän aikaa ostoslistalla ja tulevat tarpeeseen.


Tämä oli ensimmäinen blogitapaaminen, johon pääsin osallistumaan ja kiitänkin Siiriä suuresti kutsusta mukaan ja tietysti Veljekset Wahlsténin työntekijöitä päivän toteuttamisesta! Paikalla meitä oli yhteensä neljäntoista bloggaajan ryhmä, johon kuului sekä jo itselleni tuttuja kirjoittajia, kuin myös useita uusia tuttavuuksia.

Tuliaisia Veljekset Wahlstenilta!


Tahdon myös antaa teille lukijoille mahdollisuuden iloita kevään uutuuksista ja järjestän arvonnan tänä keväänä uutuutena saapuneesta ja monen bloggaajan ostoskoriin eksyneestä Horse Comfortin 3,5-metrisestä riimunnarusta. Naru on aivan loistava varuste esimerkiksi maastakäsittelyyn ja hevosille, joiden kanssa saattaa välillä tarvita hieman enemmän lipsumisvaraa. Arvonta suoritetaan 10. huhtikuuta.Osallistuaksesi arvontaan kommentoi alle oma kokemuksesi Veljekset Wahlsténista. Oliko yritys jo vanha tuttu vai ihan uusi tuttavuus? Muista liittää kommenttiin myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi!


PS. Käy ihmeessä lukemassa myös muiden paikalla olleiden bloggaajien kokemuksia päivästä:

19 kommenttia:

 1. Veljekset Wahlsten on mulle tuttu viime vuoden bloggaajatapaamisesta. Oli kyllä mielettömän hieno liike ja ihana henkilökunta! Ja sieltä ostetut tuotteet on ollut ahkerassa käytössä ja oon ollut niihin tosi tyytyväinen :)

  Anniina, anniina.gullans@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Veljekset Wahlsten oli suurinpiirtein täysin uusi tuttavuus, josta kyllä kiinnostuin. Luin siitä jo Aadankin blogista ja nyt vielä täältä! :)

  Vera Latvala, allaboutmypets1@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Veljekset Wahlstén on jo parilta kerralta tuttu paikka, ja oli huippua päästä sinne uudelleen! Ihana, auttavainen henkilökunta ja monipuolisesti laadukkaita tuotteita! Yritys mitä tahdon ehdottomasti kannattaa tulevaisuudessa, haaveissa ainakin mittatilauksena W-Profilen suitset :)

  Emilia Kärki, emiliakarki@icloud.com

  VastaaPoista
 4. Ihan uusi miulle, mutta kiinnostaa kyllä.

  Inka Pääkkönen
  inka.paakkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Veljekset Wahlstén on ollut mulle nimeltä tuttu, mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa selailtua kuvastoakin. Heti löytyi kaikkea kivaa.. :)

  Kiia Kuokka, info@tunturiharakka.net

  VastaaPoista
 6. Uusi tuttavuus minulle, vaikka olenkin selannut tuotevalikoimaa ja lukenut siitä blogeista, mutta en ole koskaan ostanut sieltä vielä. :)

  Ida Malmberg, pupumursu@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kuullut olen yrityksestä, mutta hirveän tuttu tämä ei ole. Blogeista olen kuullut, mutta siinä varmaankin kaikki kokemus. (:
  Petra, peta.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen kuullut yrityksestä ja joskus ihan mininä vieraillut kyseisessä yrityksessä muistaen siitä kuitenkaan mitään, joten aika uusi tuttavuus. Blogeista lukenut paljon kyseisestä yrityksestä! :)

  Nea, neakaroliiina@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Veljekset Wahlsten on jo vanha tuttu vuosien takaa! Aina oon tykänny niiden tuotteista ja tuotteiden laadusta etenkin! Liikkeessä myös henkilökunta on ihan äärettömän mukavaa ja avuliasta. On kyllä ihan huippupaikka! :)
  Olga Pylkkö, olga.pylkko@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Vanha tuttu jo ja lähiaikoina olen tilaamassa ajopuvun Whalstenilta.
  Aino Leino, aino.leino@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Wahlsten on tuttu jo lapsuudestani kun sukulaisten ravihevosia hoitelin...
  Nahkatuotteet ovat tosi hyvälaatuisia.
  Mari Kirsi, marikirsi2@yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Wahlsten on tuttu paikka jo entuudesta, asumme lähellä joten hevostarvikkeet tulee yleensä ostettua sieltä.
  Tuotteita myydään todella monipuolisesti, meillä ravihevosilla, ratsuilla, että itsellä on varusteet Wahlsteenilta :)
  Tykkään Wahlsteenin tuotteista laadun ja kestävyyden takia, myös henkilökunta saa suuret pisteet !

  Moona Espo - moona.espo@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Koskaan ei ole paikan päällä tullut käytyä, mutta työn puolesta tutuksi on tulleen loimista Horse Comfortit ja Rainbusterit, törkeen helppoja pukea noille makkaroille päälle :) Omalle seuraavat takit tulevat olemaan varmasti Wahlstenilta, arvostan suomalaisuutta ja pitkäjänteistä yrittäjyyttä
  Siru, sirumykkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. En koskaan oo paikan päällä ollut, sen verran kaukana on tämä. :) Mun hevosella kumminkin on ollut Horse Comfortin loimia ja todella hyviä on ollut, muuten uusi tuttavuus ja esimerkiksi suitset kiinnostaa! ;)

  Wiivi Romppanen, wiiviolivia@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Näin ravihevosten keskellä kasvaneena Wahlsten on tullut tutuksi ainakin ravivarusteiden takia! Ovat olleet laadukkaita.

  Iida Eskola - iidazuuz@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Wahlsten on tuttu, mutta en ole sieltä ostanut muuta kuin joskus muinoin lilat ratsastushousut :D Kuvastoa olen selannut välillä ja sieltä kyllä löytyy kaikkea kivaa! Lahden liikkeessä siis kerran käynyt ja tykkäsin, aukioloajat vain ovat mielestäni vähän huonoja..

  Janita, janita.vuori@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Wahlstenista oon vähän lukenut blogeista, mutta muuten tuo on aika uusi tuttavuus mulle :)

  Nelli Peräkorpi, perakorpi.nelli@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Wahlsten on tuttu ainoastaan muutamista blogeista, muuten ihan uusi tuttavuus, ja tuollainen naru ois just passeli meille. :)

  Sirkku Taskinen, sirkku9@gmail.com

  VastaaPoista