maanantai 7. toukokuuta 2018

Miten hevoshullu viettää vapaapäivänsä?

Mä olen tänään viettänyt lähes kirjaimellisesti koko päivän ulkona nautiskellen auringosta. Mulle vapaapäivät harvoin tarkoittaa loikoilupäiviä, koska olen erittäin huono olemaan paikallani. Tänään oli oikeastaan melko tyypillinen sunnuntaipäivä, jonka tietysti kruunasi aivan huikea lämmin kevätsää!

Miten se hevoshullu sitten viettää vapaapäivänsä? - No heppaillen tottakai!

Aamu alkoi kuitenkin hieman poikkeuksellisissa merkeissä kun huristelin kasvattamaan omaa varsakuumettani Pornaisiin. Lupauduin jo aiemmin keväällä kuvaamaan kaverin varsaa sen synnyttyä ja niinhän se pieni söpöläinen putkahti maailmaan viime viikolla. On muuten aivan syötävän suloinen tuollainen viikon ikäinen pieni hevosen alku. Luojan kiitos mun säästötili rutisee tyhjyyttään niin ei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä hetken huumassa...
Tämän päivän aikataulu oli kyllä mun menojen kannalta aikataulutettu aivan täydellisesti.  Ehdin vauvakuvailuista kaikessa rauhassa suunnata ruokailun kautta Ratsastuskeskus Ainoon katsomaan Tuusulan Derbyn Lähitapiola GP:n ennen kuin olisi aika korkata Team Goldin ulkokausi myös estehyppelöiden puolesta.

Suunniteltiin ensin että oltaisiin napattu kotivalmentaja kyytiin ja suunnattu hänen kanssaan Riders Innin, mutta päädyttiinkin lopulta osallistumaan Kari Nevalan tunnille. Nevala hypytti tytöillä pientä radanpätkää ja poni hyppäsi loistavasti. Se on aina niin paljon virkeämpi ulkona ja tietysti hyötyy suuresta laukastaan isolla kentällä. Ensi viikonloppuna on tarkoitus korkata ulkokausi myös kisojen kannalta Helsinki Pony & Young Riders Eventissä Laakson ratsastusstadionilla - sieltä se kesäkisakausi taas lähestyy kovaa vauhtia!


 


Kun koko päivän on viettänyt hevoshommissa joihin ei viitsinyt koiraa raahata mukaan, oli tietysti pyhitettävä vuorokauden viimeiset valoisat tunnit Ludolle. Käveltiin reilu kahden tunnin lenkki vaihdellen kävelyteillä ja metsässä. Koira vaikutti yhtä onnelliselta kuin omistajansakin ja nyt se nukkuu tyytyväisenä omalla paikallaan sohvalla.

Tilaisin tällaisia sunnuntaita ison kasan lisää, näin mä olen onnellinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti