maanantai 7. marraskuuta 2016

Ensilumi


Mä en yhtään ymmärrä sitä, miten joku ei voi tykätä talvesta. Lumen tulon myötä ilma on raikkaampi, illat valoisammat ja pieni pakkanenkin on mun mielestä paljon helpompi siedettävä kun kylmänkosteankolea parin pykälän verran plussalla oleva syyssää.

Toki ymmärrän tavallaan sen, ettei talvi ole kaikkien lempparivuodenaika hankalan liukkauden, kylmyyden ja vuodenajan pitkän keston takia. Mä kuitenkin rakastan talvea ja sitä, että meillä täällä suomessa on neljä erilaista vuodenaikaa. Jokaisessa vuodenajassa on oma ihanuutensa ja talvessa tykkään erityisesti ihanasta lumisesta luonnosta, kipakasta pakkasesta ja siitä, kun saa pukeutua paksuihin neuleisiin ja kietoutua suuriin kaulahuiveihin. Talvessa rakastan myös iltaisin laskeutuvaa pimeyttä, joka houkuttelee sytyttämään kynttilät ja käpertymään sohvalle lämpimän viltin alle kuuma tee- tai kaakaomuki kourassa.

Lunta on täällä satanut nyt noin viikon verran ja lisää on luvattu! Pennulle tämä lumentulo on ollut erityisen ihmeellistä, sillä sen pieneen elämään ei vielä ole tätä valkoista kylmää huttua mahtunut. Lumi kiinnostaa kovin ja leijailevat lumihiutaleet on hyviä kohteita pikahyökkäyksille. Mutta mihin ihmeeseen ne hiutaleet katoaa kun ne saa kiinni?

Nyt täytyy nauttia täysin siemauksin tästä lumisesta ihmemaasta niin kauan kuin sitä kestää, ennusteet uhkaa kadottaa tuon valkoisen ihanuuden jo lähiviikoilla!Pennun ensimmäiset lumihiutaleet. Maailma on ihmeellinen ♥Ludo karvan päälle 5kk. Komea poika ♥

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kuvia ja niin suloinen Ludo ensilumen kanssa! Meidän Pörrikin on ollut aika pörheänä lumen tullessa, paljon virkeämpi ja kaipaa (entistäkin enemmän...) liikuntaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Lumi on kyllä niin ihana asia..!

      Poista