sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hyvää syntymäpäivää Goldi!

Vaikka hevosilla lasketaankin niiden virallinen ikä vaihuvaksi aina vuoden alusta, on minusta kiva muistaa kaviokaveria myös ihan virallisena syntymäpäivänä. Tänään sunnuntaina, 12. kesäkuuta, Goldi täytti seitsemän vuotta!

Keltaisen syntymäpäivän kunniaksi käytiin oikein pitkällä maastolenkillä laukkailemassa ja tuulettumassa neidin mielen mukaan. Poni ei olisi lainkaan malttanut kävellä edes hankalammissa kohdissa ja sain pidättää ajoittain sitä reippaasti niin ohjalla kuin äänelläkin. Löysin lähikujan päästä mitä mahtavimmat laukkareitit, jotka ovat mitä luultavimmin jonkinnäköisiä metsänhoitoteitä. Pohja on pehmeä ja joustava ja reitit mitä mainioimpia reippaampaa menoa varten. Kadotettiin jonnekin matkan varrelle toinen bootseistakin, enkä jaksanut enää tallitiellä huomatessani suojan puuttuvan kääntyä takaisin sitä etsimään. Käydään huomenna iltakävelyllä etsimässä se!

Pitkän ja reippaan maastolenkin lisäksi poni pääsi taas pitkästä aikaa oikein kunnolla nauttimaan vihreästä kun vein sen tallin laitumien tuntumaan herkuttelemaan. Syöttelin ponia puolisen tuntia ja se ahmi menemään sellaisella vauhdilla että välillä oli pakko kävelyttää sitä pieni ympyrä että saa välillä hengitettyä ja pureksittua suun tyhjäksi... Laidunloma kun toivottavasti lähenee pian alkavaksi, on pakko alkaa nyt kunnolla taas totuttamaan neitiä vihreälle. Se on kyllä syönyt vihreää pitkin viikkoja, mutta aina on päässyt väliin livahtamaan päivä-pari, jolloin en ole ehtinyt sitä syötellä.

Kultaisen ponin lisäksi tänään syntymäpäiväänsä viettää meidän mahtavat kisakuskit Nella ja Peppi (ja myös allekirjoittaneen iskä, melko hauska synttäritrio)! Paljon onnea kaikille synttärisankarille ♥

Kuvassa synttärisankarit uittolammella eilen Riders Innin kilpailuiden jälkeen ♥
Kilpailuista tulossa juttua ensi viikon puolella!

1 kommentti:

  1. Paljon onnea kaikille synttärisankareille, mutta erityisesti ihanalle Goldille :3

    VastaaPoista